dimarts, 12 de novembre del 2013

Va de punks de l'Havanna.


Pel que fa a l’article a tractar, és sobre un petit treball que s'ha fet a una assignatura de l'universitat de Barcelona de Mundet, on també s'han fet grups. Per això, a continuació, el nostre petit grup ha fet aquest petit article sobre els punks que hi ha a l'Havanna. A més a més, seria una facilitat si es contestés el següent formulari per poder seguir endavant amb aquesta assignatura: 
https://docs.google.com/forms/d/19xHgRR9Ai1mkN3jYEcItLF2uDjsnf84L-q064kWZ3Qw/viewform

Hem escollit aquesta temàtica ja que, és un tema que a les tres ens interessa molt i a més a més perquè ens va agradar molt la conferència del passat divendres dia vuit de Novembre de 2013, sobre els projectes de fotografia d’en Pau Coll, ja que pensem que ens pot treure molt profit pel que fa a l’àmbit de la nostra carrera.

Tenen una pàgina web " http://www.ruidophoto.com/photo/ ", on es destaquen tots els projectes realitzats fins ara. Aquesta pàgina s’anomena “RUIDO Photo”, que és una organització integrada per fotògrafs, periodistes i dissenyadors, que entenen el documentalisme com una eina de reflexió i transformació social. És una plataforma des d’on es pot exercir un documentalisme independent amb fort contingut social i compromís social. ‘’RUIDO Photo’’ es centra sobre tot en tres temàtiques en les seves fotografies: migració, conflictes i violència.



Article anterior publicat amb llicència de "Creative Commons" a: 



A més, durant tot el que portem de curs, amb aquesta assignatura de la universitat anomenada Usos TIC, s'han fet diversos temes, ja fossin pàgines web, programes, etc. A continuació és veurà una presentació de Power Point realitzada a partir de l'article que s'ha realitzat. S'ha fet a partir de Google Drive, amb dos companyes de classe, fet a distància, cadascuna des d'un lloc diferent. Gràcies a aquest programa es poden realitzar tant presentacions, documents, excels, etc., des de qualsevol lloc i amb les persones que formen el grup.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada