dimarts, 22 d’octubre del 2013

I tú, excloeixes o integres a la societat? Pensa-ho.

Alguna vegada us heu parat a pensar perquè hi ha moltes persones vivint al carrer, en condicions pèssimes? I el per què demanen? Per què prefereixen viure al carrer que a un alberg?

Hi ha moltíssimes situacions de captaires que viuen al carrer per diverses situacions, i unes de més lleus i altres de més greus. Però, la gent tendeix a excluir-los de la societat. Per què? No poden criticar o excluir a una persona que viu al carrer, perquè no coneixen la seva vida ni el motiu. Pot haver sigut perquè hagin perdut tot el que tenien, o perquè a partir de la mort d'una persona molt important no hagin pogut sortir endavant, o pel motiu de les drogues han preferit quedar-se al carrer que a una vivent calorosa, i per molts motius que mai sabem fins que no treballem amb aquella persona o fins que no sabem la història del perquè està allà.


Molts d'ells es deixen ajudar per poder sortir d'on estan i poder viure en millors condicions, ja que tenen l'ajuda necessària per sortir endavant, però d'altres no volen cap tipus d'ajuda, ja sigui un menjador, un alberg, roba de segona mà, sanitat, etc. 




El que més impotència em dóna, és que les persones els critiques i els excloeixen, però mai saps el futur que t'espera, i mai sabras si en algun moment de la teva vida podràs acabar al carrer, i si voldras o no ajuda. Però sobretot, la gent t'excloirà? O t'agradaria que t'integressin a la societat? hi ha molts dubtes en aquest camí que mai són del tot cert i coherents..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada